Contacte

Tens alguna proposta per fer-nos? T’interessa alguna de les nostres iniciatives? O simplement vols fer-nos arribar la teva opinió sobre algun tema concret? Pots escriure’ns a través d’aquest formulari o directament a

info@apassos.org

L’Associació Apassos t’informa que les teves dades de caràcter personal que ens facilitis omplint aquest formulari seran tractades per l’Associació Apassos com a responsable de les mateixes en compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).
La finalitat de recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres activitats.
Legitimació: Al marcar la casella d’acceptació estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme les finalitats descrites a la nostra política de privacitat.
El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries, podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre a la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal enviant un correu a info@apassos.org acompanyant còpia del NIF, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?