Equip

APASSOS està formada per un equip multidisciplinar i intergeneracional de persones compromeses amb la defensa i promoció dels drets socials, econòmics, culturals i ambientals. L’activitat associativa és possible gràcies a la combinació de competències i experteses en disciplines com la pedagogia, sociologia, psicologia, treball social, educació ambiental, intervenció comunitària i ciències de la comunicació.

Anna Suñé:

Cooperativista i activista de la justícia social i ambiental. Mediadora comunitària i integradora social. Tècnica Superior en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa, postgraduada en “Tendències i Estilisme en l’indumentària” (EATM-U. Ramón Llull).

Jordi Ribas:

Activista social, expert en Economia Solidària, cultura cooperativa i facilitació comunitària. Psicòleg Social (UAB) i postgraduat en Creació i Gestió de Microempreses (U. Ramón Llull) i en Economia Cooperativa (IGOP-UAB).

Sara Borrella:

Comunicadora social i activista feminista. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universidad Complutense de Madrid. Experta en estratègia comunicativa, creació de continguts digitals i producció de campanyes de video marketing.

Leopold Magrinyà:

Professor de secundària jubilat, activista social, membre del grup Observatori Guinardó-Can Baró en Defensa dels Serveis Públics i Drets Socials i col·laborador en l’impuls de l’economia social i solidària.

Cristina Plana:

Pedagoga i ballarina, experta en  innovació educativa i noves disciplines pedagògiques mitjançant el lleure, la cultura i la inclusió. Educadora de pis tutelat per a persones amb discapacitat. Dinamitzadora i educadora de dansa amb persones adultes amb discapacitat intel·lectual a la Fundació Ludàlia.

Isabel Mullins:

Disseny i implementació de projectes d’educació ambiental, sostenibilitat i agricultura urbana. Enginyera agrònoma, educadora ambiental i Màster en Sociologia UB.

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?