Mercat de Pagesia

El Mercat de Pagesia del Guinardó, situat a la Plaça Maragall (banda muntanya), a mig camí entre el Carrefour, el Mercadona i el Lidl, és un espai obert, inclusiu, participatiu, i de re-apropiació de l’espai públic per part dels veïns i veïnes, consumidores responsables, i petits productors agro-ecològics i de proximitat, però també és un dispositiu de resistència contra els oligopolis alimentaris. S’ha conceptualitzat com un espai de construcció de mercat social i sobiranies alimentàries i econòmiques, així com de consum conscient, saludable, respectuós amb el medi ambient i compromès amb el territori.

Comptem amb productors locals com Can Tria Ecològic i Can Femades del Maresme, cítrics i fruites ecològiques de La Vall de la Casella de València, el pa ecològic de l’Obrador de Gramenet i els productes de la terra de Catanostrum entre d’altres.

Amb la col·laboració de la Xarxa de Consum Solidari i de petits productors agro-ecològics del territori català podreu adquirir productes alimentaris ecològics i de proximitat com verdures i fruites de temporada, formatges i embotits sense additius, pa i pastes de farines ecològiques així com una selecció de productes de conserva d’alta qualitat com mel, melmelades, olis i moltes altres coses bones i saludables. Alimentar-nos per nodrir-nos i fomentar bons hàbits de salut personal i comunitària.

En el Mercat de Pagesia del Guinardó també podreu trobar el Punt d’Informació  d’economia solidària i consum responsable d’APASSOS, amb informació  actualitzada sobre consum responsable i de proximitat, economia solidària, finances i assegurances ètiques,  gestió de residus, eficiència i sobirania energètica, hàbits nutricionals saludables, i tot allò que contribueixi a millorar la salut de les persones i de la comunitat així com ajudar pal·liar les causes del canvi climàtic. També es promocionen les bones pràctiques locals com eco-botigues, grups de consum, artesanies, restaurants o criança compartida, entre d’altres. El Mercat de Pagesia del Guinardó és també un espai social i comunitari, a la via pública, a disposició de les entitats del barri.

Ens trobaràs tots els dissabtes no festius de mes  de 10:00 a 14:30 a la Plaça Maragall (banda muntanya).

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?