P.I.M. Mercat Social

El Punt d’Informació i Mapatge (P.I.M.) és un servei orientat als veïns i veïnes de totes les edats on s’ofereix informació detallada sobre recursos i iniciatives socialment responsables i sobre productes i serveis del Mercat Social del territori. Ens proposem:

  1. Oferir informació contrastada i actualitzada sobre iniciatives d’economia solidària i consum responsable i sobre l’oferta de recursos, productes i serveis de Mercat Social disponibles en el territori.
  2. Facilitar un canal de connexió i interacció entre el veïnat i les iniciatives i entitats locals de l’economia solidària i l’acció comunitària.
  3. Promoure hàbits i estils de vida saludables i respectuosos amb les persones i el medi ambient, basats en la proximitat i el coneixement del territori.

Si vols saber a on pots comprar aliments agro-ecològics i de proximitat a ​ prop de casa, com fer-te soci d’un proveïdor d’energia renovable o posar en pràctica estratègies d’estalvi energètic, com dipositar els teus estalvis en una entitat de finances ètiques, quins recursos de criança compartida i iniciatives de gestió de temps i cures tens disponibles a prop de casa o com crear una cooperativa, associació o empresa social i moltes coses més…

Passa’t pel Punt d’Informació d’Economia Solidària i Consum Responsable del Guinardó!

Ens trobaràs els primers i tercers dijous feiners del mes, de 17:00h a 20:00h al Mas Guinardó, i tots els dies de Mercat de Pagesia del Guinardó els primers i tercers dissabtes, i segons i quarts divendres feiners del mes, de 10:00h a 14:30h, a la Plaça Maragall.

També pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic:

pimguinardo@apassos.org

 

Col·laborem i formem part de la comunitat del PamaPam, el mapa interactiu de l’Economia Solidària de Catalunya on trobareu un munt d’iniciatives interessants a prop de casa, i estem treballant en la creació d’un mapa de mercat social d’Horta-Guinardó que aviat estarà operatiu.

Si ets una persona o entitat que vol aprofundir o tens interès a col·laborar en el mapatge d’iniciatives d’economia solidària i consum responsable a Horta-Guinardó no dubtis en contactar amb nosaltres.

Vine o escriu-nos i parlem-ne!

 

De moment podeu consultar aquest prototip en construcció de mapa de mercat social del Guinardó:

 

Mapa de Mercat Social local en construcció... hi estem treballant... gràcies per la vostra paciència.

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?